A szarvasgomba kezelését érintő széles skálájú szolgáltatásainkat két csomagban bocsájtjuk az érdeklődők rendelkezésére.

Az első csomagban a már tapasztalattal rendelkező, illetve leendő szarvasgombászok számára kínálunk üzleti partnerséget, a sikeres gyűjtési munkára való hatékony felkészülésben. Cégünk folyamatosan indít személyre szabott oktatási programokat, melyek során a kezdő gombászok megismerkedhetnek a gyűjthető szarvasgomba fajokkal, a kutyás keresés módszereivel, valamint a gombász terep talajtani, klimatikus és ökológiai viszonyaival. Az eredményes gombavadászatot követően megszervezzük a gombák hatékony tárolását, szállítását és értékesítését, a piacon egyedülálló hatékonysággal.

Második csomagunk a vendéglátóipari egységeket célzó szolgáltatásokat tartalmazza, melyben elsődlegesen éttermeknek kínálunk rendszeres vagy alkalmankénti szállításban friss szarvasgombát. Ezzel párhuzamosan szállodák, panziók, utazási irodák illetve egyéb programszervező cégek vendégei számára szervezünk szarvasgombavadászatot, melynek során bárki bepillantást nyerhet e szakma rejtelmeibe. Kérjük lapozzon tovább!

Gyűjtőknek, termelőknek:

 Elképzelhető, hogy Ön kezdő érdeklődő a szarvasgombászat iránt, egyelőre elmélyült szakmai ismeretek nélkül, és akaratereje mellé csupán a kezdeti iránymutatásra van szüksége! Lehet, hogy Ön már tapasztalt gyűjtő, de terjeszkedni szeretne, és jobb eszközökkel, több kutyával, több gombafajt és nagyobb mennyiségeket gyűjthetne! De az is lehetséges, hogy minden szaktudása és gyűjtési eredménye mellett gombájának az értékesítési lehetőségeit szeretné szélesíteni, vagy csupán hatékonyabbá tenné a tárolási és szállítási folyamatot! Esetleg abban gondolkodik, hogy saját ültetvényt létesítene annak érdekében, hogy hosszútávon biztosítsa önmagának a konkurencia nélküli gombatermést. Bármelyik helyzetben is legyen Ön, nálunk választ és személyre szabott, átfogó megoldásokat talál a szarvasgombászattal kapcsolatos problémáira.
Tovább...

Vendéglátóipar számára:

 Ön, mint egy étterem vagy élelmezési vállalkozás vezetője jól tudja, hogy a szarvasgomba csak friss állapotban képes közvetíteni azt a kulináris élményt, amely megérdemelt hírnevet és megbecsültséget szerzett még a legigényesebb ínyencek között is. Éppen ezért, már a rátalálást követő első pillanattól kezdődően a gomba megfelelő kezelése kiemelt szakértelmet igényel, különös figyelemmel a tárolási, csomagolási és szállítási folyamatokra. A Truffoir Kft. csapata több éves tapasztalata révén átlátja, megérti és felkészülten kezeli a fenti kihívásokat úgy, hogy munkánk során a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek teszünk eleget. Legyen Ön rendszeres vagy alkalmi szarvasgomba felhasználó, biztosan elégedett lesz szolgáltatásainkkal.
Tovább...