Serviciile Truffoir S.R.L. acoperă toate domeniile culturii trufei şi sunt incluse în două pachete principale de servicii.

Primul pachet se adresează trufarilor cu experienţă, respectiv viitorilor trufari, oferind parteneriate de afaceri în pregătirea adecvată pentru o colectare eficientă. Firma noastră iniţiază periodic programe educaţionale individualizate – prin intermediul acestora se abordează sintetic speciile care pot fi adunate din flora spontană, trufarii începători experimentează metoda căutării cu câine special dresat şi – de asemenea – dobândesc cunoştinţe despre condiţiile pedologice, climatice şi ecologice ale solului. Dincolo de vânătoarea de trufe reuşită, Truffoir S.R.L. organizează – cu o eficienţă unică pe piaţa autohtonă – depozitarea, transportul şi valorificarea trufelor proaspete.

Segmentul-ţintă al celui de al doilea nostru pachet îl reprezintă unităţile de turism şi unităţile furnizoare de servicii hoteliere şi de restaurant, înainte de toate restaurantele, cărora le furnizăm regulat sau ocazional, în funcţie de opţiuni, trufe proaspete de bună calitate. În paralel cu deservirea restaurantelor, stăm la dispoziţia clienţilor/oaspeţilor hotelurilor, pensiunilor, agenţiilor de turism sau firmelor care se ocupă de realizarea de programe team building în organizarea de vânători de trufe – un bun prilej pentru oricine să-şi facă o impresie despre tainele acestei profesii. Vă rugăm, citiţi mai departe!

Trufari, cultivatori de trufe:

 Să presupunem că nu aveţi cunoştinţe profesionale solide în domeniu, dar vă preocupă trufele, nu vă lipseşte nici voinţa, nici entuziasmul, dar aveţi nevoie de indicaţii iniţiale. Poate sunteţi un trufar experimentat, dar vreţi să vă extindeţi afacerea pentru că suneţi convins: mai mulţi câini şi câteva instrumente profesioniste v-ar putea ajuta să recoltaţi mai multe specii de trufe, în cantităţi mult mai mari ca acum. Este posibil să aveţi toate cunoştinţele necesare, iar rezultate de recoltare să fie mulţumitoare şi – totuşi – să vă doriţi mai multe posibilităţi de valorificare a trufelor. Urmăriţi eficientizarea depozitării şi/sau a transportului? Vă preocupă ideea înfiinţării unei plantaţii, doriţi o recoltă sigură, pe termen lung şi care să nu fie afectată de concurenţă? În oricare dintre situaţiile de mai sus v-aţi afla, la noi primiţi nu doar răspunsuri la întrebări, ci soluţii individualizate, complete la problemele Dvs. legate de domeniul trufei.
Continuare...

Servicii de turism, restaurante:

 Ca proprietar/şef al unui restaurant sau a unei unităţi de alimentaţie publică sunteţi conştient de faptul că trufele nu pot oferi decât în calitate proaspătă acea experienţă culinară care le-a creat renumele şi profunda apreciere până şi în rândul celor mai sofisticaţi gurmanzi. Iată, de ce trufele presupun un tratament special, profesionist încă din momentul recoltării; la această atenţie distinsă se adaugă apoi grija pentru depozitarea şi transportul adecvate. Echipa Truffoir S.R.L. are o experienţă profesională de 10 ani, cunoaşte exigenţele clienţilor, iar provocările recoltării şi comercializării nu o pot găsi niciodată nepregătită. Întreaga activitate a întreprinderii noastre îndeplineşte toate criteriile reglementărilor internaţionale. Fie că sunteţi consumator permanent, fie că achiziţionaţi trufe doar ocazional, veţi fi mulţumit cu serviciile noastre.
Continuare...